Një djalë reagoi me zemërim kur kapi të dashurën e tij duke bërë sjellje shumë të afërta me kushëririn e tij.

Kështu që ai mori kontakt me “To Catch A Cheater” për ta ndihmuar për të gjetur të vërtetën.

Në video, hetuesit shumë shpejt zbulojnë se Mariela është jobesnike ndaj të dashurit të saj kur ajo largohet nga një burrë me një burrë tjetër.

Por situata është bërë më keq kur njeriu është identifikuar si Victor, kushëriri i Raul, shkruan ShkodraNews. Kamerat e ndjekin çiftin në shtëpinë e Victor-it, ku çifti shpejt merr zjarr, duke ndarë puthjet e pasionuara dhe duke u grisur rrobat e njëri-tjetrit.

Ai bërtet: “S’ka mundësi! S’ka mundësi! E dija këtë! Nuk i besoj syve… kushëriri im! ”

“Çfarë ka që nuk shkon me ty? A mendoni se unë jam idiot?”.

Djali i shqetësuar pastaj i kthehet kushëririt të tij, i cili e ka mbyllur veten në banjo, duke i thënë atij se nuk dëshiron të ketë më asgjë të bëjë me të.