Pamje nga zemra tregon katër djem, djemtë e vetëm në vitin e tyre fillor, duke rregulluar një garë ditore sportive në mënyrë që ata të mund të fitonin.

Sam Bell, James Hodson, Dylan Goddard dhe Ben Drysdale janë të gjithë në vitin 4 në Digby CoE School në Digby, Lincolnshire.

Ata kanë konkuruar të gjithë në sprint çdo vit që kur kanë filluar shkollën, por deri në këtë vit, ose Ben ose Sam kanë fituar çdo garë – që do të thotë që James dhe Dylan kanë humbur gjithmonë.