Të apasionuarit pas automjeteve më të fundit do të kenë mundësi të shohin mrekullitë e ekspozuara në një panair në Francë.

Në panairin e makinave në Paris u paraqitën modelet e fundit të makinave BMË 3, Renault, Peugeot dhe Citroen.

Të gjitha makinat janë modele të vitit të ardhshëm, disa prej tyre futuriste dhe operojnë pjesërisht ose plotësisht me energji elektrike.

Panairi i makinave në Paris do të jetë i hapur deri më 14 tetor.

Në videon e mëposhtme mund të shihni disa prej modeleve më të fundit: