Me ndihmën e këtij triku gjenial, ju do të bëni që trëndafilat të rriten më shpejtë dhe të kënaqeni me ta për më gjatë.

E gjitha çfarë ju duhet për këtë procedurë janë këto:

Trëndafila të prerë

Patate

Shishe plastike

Dhe

Një tas për lule

Dhe më pas udhëzimet i shihni në video: