Sa herë duhet t’u themi, mos i mbani mesazhet dhe fotot e dashnoreve në telefonin tuaj…

Kështu duket se ka ndodhur me këtë çift të rinjsh, të cilët nuk kanë mundur që të sqarohen në shtëpi, por në publik, shkruan ShkodraNews.

Vajza italiane duket se ka zbuluar se i dashuri e tradhton, e ndërsa mbanë telefonin në dorë, e gjuan herë pas here me shpulla , duke i kërkuar llogari.