‘A jam e nxehtë mjaftueshëm për ty?’ Ky është mesazhi që shoqëron fotografinë hot të Keisi Medinit, vajzës bukuroshe të këngëtarit të njohur shqiptar, Sabianit.

Në këtë fotografi anëtarja e grupit “OTR” shfaqet shuam e kuruar, e veshur me të zeza dhe ka vënë në pah të pasmet e saj.

Me këtë paraqitje ajo është nj tundim i vërtetë, që do të tërhiqte edhe vëmendjen e çdo mashkulli.

Me këtë mënyrë të zgjedhur nga Keisi, duket sikur ajo dëshiron të theksojë, se personi që merr vëmendjen e saj, duhet ta dijë se sa me fat është.

Një lumë reagimesh ka marrë ajo tek komentet, ku mes komplimenteve të shumta, kishte edhe nga ata që e akuzojnë që ka bërë fotoshop për të zmadhuar të pasmet.