Një 28-vjeçar i fiksuar pas “kthesave” në Uashingtoni ka humur jetën pasi injektoi silikon në organet e tij gjenitale.

Pas procedurës ai kaloi në një gjakderdhje fatale, por nëna e tij beson se një kult i se.ksit homose,ksual është një fakt shkaku i vde.kjes së tij.

Jack Chapman ndërroi jetë nga sindoromi i “silicone embolism” që rezultoi në një hemorragji në mushkëri e cila i mori edhe jetën 28-vjeçarit.

Chapman ishte një anëtar aktiv i komunitetit homose.ksual BDSM të Seattle.

Australiani, i njohur edhe si Tank Hafertepen, kishte postuar më herët fotografi të vetes së tij me gjenitalet e zmadhuara jashtë normales.

Efektet anësore të injektimit të silikonit përfshijnë ënjtje jonormale në zonën e prekur e cila më pas çon në akumulimin e lëngjeve dhe hemorragji në mushkëri.