Nëse nuk e keni ditur, sot mund të zbuloni të vërtetën. Thonjtë tek njerëzit janë të ndryshëm, me forma të ndryshme. Gjithsej ekzistojnë plot 7 llojë të tilla.

A e dini se kjo formë mund të japë detaje dhe karakterit dhe personaliteti tuaj?

1

Thonj të rrumbullakët

Personat që i kanë thonjtë të shkurtër dhe të rrumbullakët janë krijues dhe të vendosur. Ata kanë personalitet të fortë, janë miq besnik dhe të vërtetë. Atë që që e duan e mbrojnë me çdo kusht. Po ashtu janë trim, të guximshëm dhe po ashtu kokfortë.

2

Thonj drejtkëndësh

Personat që i kanë thonjtë në këtë formë janë të guximshëm, të vendosur, kokfortë dhe të pasionuar. Ata i zgjidhin problemet me lehtësi dhe shpejt, dhe ecin me mendimin se puna ka nevojë për zgjuarsi dhe nuk është e vështirë.

3

Thonj të gjatë

Persona me këtë formë janë shumë të zgjuar, me personalitet të fortë dhe të orientuar gjithnjë nga detajet, duke i menduar me shumë kujdes gjërat.

4

Thonj trekëndësh

Persona me këtë formë janë me këmbë në tokë dhe shumë puntorë. I marrin përgjegjësitë lehtë dhe janë të ngarkuar me detyra të rëndësishme nga njerëzit që u besojnë shumë.

5

Thonj të gjerë 

Persona me këtë formë janë persona analitik, të kujdesshëm përpara se të flasin. Janë gjykatës të mirë dhe persona të qëndrueshëm. Po ashtu duan të krijojnë gjëra dhe janë persona të qëndrueshëm.

6

Thonj unik

Persona me këtë formë janë persona që duan të jetojnë ndryshe nga të tjerët. Kjo vlen në çdo aspekt, që e preferojnë ndryshe nga tjerët. Nuk duan të jenë monotonë dhe të zakonshëm. Ata e dinë që kur argëtoheni, gjithçka realizohet më lehtë dhe me sukses më të madh, kështu që e zbatoni këtë kur punoni.

7

Thonj oval

Persona me këtë formë janë kreativ që frymëzohen nga natyra. Janë persona me këmbë në tokë si dhe kanë një imagjinatë të madhe. Janë persona që lumturohen kur janë të rrethuar nga gjëra të bukura.