Në Instagram ka shumë modele s.eksi të fitnesit dhe trajnere s.eksi, por njëra i lë të gjithë gojëhapur me format e saj të trupit.
Me trupin e saj të përsosur dhe me një pamje të mrekullueshme, kjo trajnere e fitnesit është një qenie e përsosur për ta parë.

Një nga modelet më s.eksi është padyshim Amanda Lee. E hollë por me një trup s.eksi, Amanda ju lë gojëhapur.
Ajo ka më shumë se 11 milionë ndjekës në Instagram dhe dy fotografitë e fundit që ajo ka publikuar, kanë çmendur të gjithë. Shikojini ato: