Kur hyni në marrëveshje me një shpirt tjetër, ju hyni në një kontratë shpirtërore para se të ringjalleni në tokë për t’u takuar dhe për të arritur një qëllim të veçantë. Çdo shpirt që hasim në jetë na sjell një qëllim për evolucionin tonë shpirtëror.

Hedhja e një hapi prapa na ndihmon për të shëruar shpirtrat tanë, për t’u rritur dhe për të përjetuar realizimin në jetën tonë. Ne bëjmë shumë kontrata të shpirtit për të cilat do të punojmë në jetën tonë, në mënyrë që të nxjerrim sa më shumë mësime dhe të rritim shpirtin tonë.

Cila nga këto 3 elefantë ju tërheq më së shumti?

Nëse keni zgjedhur elefantin 1

Ky elefant simbolizon frikën dhe mungesën e ndërgjegjes.

Frika është duke ndikuar në jetën tuaj. E ardhmja është një ëndërr që e shihni, por që nuk mund ta realizoni. Frika se mos nuk keni mjaftueshëm e mban humorin tënd të rënë. Ka dy pyetje që duhet t’i përgjigjeni: a mendoni se keni mjaftueshëm? A keni bindje të forta për faktin se kur ju e çoni përpara diçka do t’ju sjellë atë që keni nevojë?

Qëllimi juaj është të punoni me mungesën e vetëdijes tuaj. Kjo mund të jetë për shkak të përvojave të kaluara ku kohërat ishin të vështira dhe ju mezi merrnit mjafteshëm. Edhe nëse përparimi juaj do të jetë i ngadalshëm, ajo që ka rëndësi është që të ecni me atë që thoni dhe mendoni Së shpejti do të ndiheni se keni me bollëk.

Nëse keni zgjedhur eklefantin 2

Ky elefant simbolizon vetëbesimin.

Mungesa e vetëbesimit ju bën të ndiheni jo rehat, kur jeni me të tjerët dhe shqetësoheni kur vëmendja bie mbi ju. Vënia e pavetëdijshme e nevojave të të tjerëve para tuajave, mund të nënkuptojë se jeni shumë të lidhur me miratimin e të tjerëve. Vendosja e nevojave të të tjerëve para atyre tuajave, mund t’ju bëjë të ndiheni jashtë vendit dhe të vareni prej tyre. Është koha për të filluar rimëkëmbjen. Çdo mëngjes, ngrihuni dhe përsëritni deklaratat që ju inkurajojnë të shfrytëzoni aftësitë tuaja çdo ditë.

Përqëndrohuni në pasionet dhe cilësitë tuaja, përqafojini dhe u jepuni kohë. Pasi të keni prioritet qëllimet tuaja, ju do të jeni në gjendje të kujdeseni për gjithçka tjetër.

Nëse keni zgjedhur eklefantin 3

Ky elefant simbolizon braktisjen, lënien dhe frikën e ndryshimit.

Shpirti juaj lufton me frikën e braktisjes dhe frikën se mos mbeteni vetëm, shpesh karakterizohet nga fakti që qëndroni në marrëdhënie më të gjata se sa është e nevojshme, si dhe në marrëdhënie jo të shëndetshme, të varura. Ju jeni të vetëdijshëm për toksicitetin e këtyre marrëdhënieve, vetëm ju mund të arrini t’i ndryshoni ato, por keni shumë frikë nga ndryshimi. Është më mirë për ju të jeni në një marrëdhënie jo të shëndetshme sesa vetëm.

Tejkalimi i frikës tuaj do t’ju ndihmojë të njihni më mirë veten. Tani është koha për të shëruar plagët dhe për të ecur me besim dhe integritet./Horoscope