Chloe Ferry dhe Bethan Kershaw janë cilësuar si dy prej femrave më të bukura dhe joshëse në Britaninë e Madhe.

Së fundmi ato janë bërë kryefjala e çdo media jo për shkak të bukurisë së tyre, por sepse janë puthur me njëra-tjetrën në një taksi pas një nate të shfrenuar.

Fotot janë publikuar nga “Daily Mail” dhe siç shihet në to dy bukuroshet puthen plot epsh dhe egërsi në pjesën e pasme të një taskie.

Në taksi ndodhej edhe një shoqe tyre, e cila përfitoi nga përkëdheljet e ngrohta të dyshes. Skenat midis tyre janë cilësuar + 18 nga mediat dhe nuk dihet nëse ka qenë efekti i alkoolit apo mes vajzave ka me të vërtetë diçka.

Gjithashtu edhe veshjet e tre vajzave ishin mjaft provokuese, pasi ato kishin nxjerrë më së miri në pah format e tyre bomba*stike.

Le të themi që fustanet që mbanin veshur linin shumë pak vend për imagjinatë, sepse zbulonin të pasmet dhe gjo*ksin shpër*thyes.