Një mësuese në Dakotën e Veriut në SHBA, është detyruar të japë dorëheqjen nga posti i punës pasi një nga nxënësit e saj e ka denoncuar. Mësuesja 22-vjeçare akuzohet nga nxënësi se i ka dërguar atij foto topless.

17-vjeçari ka thënë se Kelsie Schmidt i ka dërguar foto nu*do, madje i ka kërkuar edhe të bëhej pjesë e një grupi për lojëra ero*tike.
Mësuesja ka qenë e diplomuar në një nga kolegjet private katolike.

Ajo paguhej 8400 dollarë për semestër dhe është detyruar të japë dorëheqjen nga akuzat e nxënësit 17-vjeçar.

Ndaj mësueses kanë nisur hetimet, madje ajo mund edhe të përfundojë në bu*rg.