Të paktën 20 fëmijë kanë mbetur të pla.gosur pas një sul.mi me thi.kë në një shkollë fillore në kryeqytetin kinez në Kinë.

Sipas mediave vendase mësohet se një burrë i ar.matosur me thi.kë në një shkollë fillore në Pekin, ka lënë të pla.gosur 20 fëmijë që kishin pla.gë në kokë për shkak të prerjeve të marra. Drejtori i shkollës i tha pas ngjarjes prindërve se i dyshuari ishte një ish punëtor i pakënaqur i cili ishte shkarkuar, ndërsa një ish-koleg i tij pretendonte se ishte një kujdestar,transmeton Mirror.co.

Gjithashtu informohet se 3 prej nxënësve që morën pla.gë të rë.nda janë dërguar menjëherë në spital për të marrë ndihmën e nevojshme mjekësorë ndërsa gjëndja e tyre paraqitet e qëndrueshme dhe ndodhet jashtë rrezikut për jetën, njoftoi media shtetërore kineze.

Mediat kineze raportuan se sul.muesi ishte i ar.matosur me thi.kë. Ndërsa autoritet e shkollës pohuan se ai ishte i ar.matosur dhe me një çekiç.

Mësohet se policia arr.estoi agr.esorin pas sul.mit të tm.errshëm që u zbulua të martën në rrethin Xicheng të kryeqytetit pas orës 11:00 me orën lokale.