Pamjet e një krijese gjigante dhe të çuditshme po qarkullojnë prej disa ditësh në internet.

Të regjistruara në qytetin e Provos, Utah, pamjet duket se tregojnë një krijesë të madhe të vendosur në një mal.

Në datën 2 janar një person me emrin Austin M. Craig ngarkoi videon në YouTube, dhe më pas e shpërndau edhe në rrjetet sociale ku pati shumë reagime.

Në videon e shkurtër, Craig u mrekullua me atë që duket të jetë një krijesë jashtëzakonisht e madhe duke u hedhur nga një majë e një mali.

Është ende e paqartë se çfarë është kjo krijesë.