Një mësuese 22-vjeçare në Dakotën e Veriut në SHBA është detyruar të japë dorëheqjen, pasi është denoncuar nga një nxënësi i saj, se i kishte dërguar foto topless.

Sipas nxënësit 17-vjeçar, Kelsie Schmidt i dërgoi atij foto nu.do dhe i kërkoi të bëhej pjesë e një grupi për lojëra erotike.

Ndaj mësuesja, e diplomuar në një kolegj privat katolik, ku paguhet 8400 dollarë për semester, është detyruar të japë dorëheqjen.

Ndaj saj tashmë kanë nisur hetimet dhe mund të përfundojë edhe në bur.g.