Ngjarja e pazakontë ka ndodhur në qytetin kinez Yancheng në lindje të vendit.

Video e mëposhtme tregon momentin e një demi që ka hyrë në një restorant pasi ka ikur nga the.rtorja.

Demi i tërbuar futet brenda një restoranti kinez, dhe g.odet një grua dhe një burrë. Në video shihet se si i gjithë restoranti shk.atërrohet, ndërsa demi tenton të dalë sërish jashtë.

Shikojeni videon: