Zëri i Amerikës publikoi përgjimet rreth punësimeve në bur.gjeve, e kjo në kohën kur në krye ishte Arben Çuko, ka reaguar dhe Kryeministri Rama.

Rama shkruan se Zëri i Amerikës flet nga kazani i Tiranës.

Postimi i plotë i Kryeministrit:

‘Erdhi dita që Zëri i Amerikes të flasë nga kazani i Tiranës, duke përgojuar dynjanë mbi bazë llogjesh telefonike🤮Për herë të parë në Albania organizohet konkurs publik për punësimet në burgje dhe kazani gjëmon deri në Amerikë e jehon në katundin tonë mediatik🤮Çfarë katandie🤮’.