Kleriku egjiptian Muhammed Al-Zoghbi tha se pavarësisht se çfarë thonë disa fanatikë të fosilizuar , një grua nuk i ndalohet për burrin e saj nëse ai gëlltitë pak qumësht nga gjiri i saj gjatë puthjes.

Ai shtoi: “Mos e bëni jetën të vështirë për njerëzit! Le të jemi të gjithë të moderuar dhe të drejtë”.

A është e lejueshme që burri të ushqehet nga gruaja e tij? Pyet kleriku.

Le të themi që një bashkëshort i th.ith qumësht gruas së tij, gjatë aktit i.ntim … Natyrisht, nuk ka turp të flasësh për këto gjëra. Le të themi se ai gëlltit pak qumësht dhe dërgon në barkun e tij …

A është e ndaluar gruaja e tij për të, si nëna e tij? Disa fanatikë të fosilizuar priren të thonë kështu, por kjo është e pakuptimtë, sigurisht. Kur merremi me këtë lloj pyetjeje, rregulli është që bashkëshorti mund të gëzojë gruan e tij, megjithatë ai e dëshiron.

Të vetmet gjëra që janë të ndaluara janë ato të ndaluara nga Allahu: p.enetrimi anal dhe marrëdhënia gjatë me.nstruacioneve ose pas lindjes. Përveç këtyre gjërave, gjithçka lejohet nga Allahu.

Pra, nëse dikush ndodh që të ushqehet me gji nga gruaja e tij, është e lejueshme dhe gruaja e tij nuk bëhet e ndaluar për të.

Pra, ndaluni dhe mos ia bëni jetën të vështirë për njerëzit! Le të jemi të gjithë të moderuar dhe të drejtë.

Egyptian Cleric Muhammad Al-Zoghbi: It is Okay for a Woman to Breastfeed Her Husband during Foreplay

Egyptian Cleric Muhammad Al-Zoghbi: It is Okay for a Woman to Breastfeed Her Husband during ForeplayDuring a December 24 show on Al-Rahma TV (Egypt), Egyptian cleric Muhammad Al-Zoghbi said that despite what some "fossilized [Muslim] fanatics" say, a woman does not become forbidden to her husband if he swallows some of her breast milk during foreplay. Al-Zoghbi explained that a husband may enjoy his wife however he pleases, except for anal penetration and sex during menstruation or after giving birth, which are forbidden by Allah. He added: "Stop making life hard on people! Let us all be moderate and fair."See more: https://www.memri.org/tv/egyptian-cleric-muhammad-zoghbi-despite-fanatics-wife-foreplay-breast-milk-permissible-husband-mother-status

Gepostet von The Middle East Media Research Institute (MEMRI) am Donnerstag, 10. Januar 2019