A keni menduar ndonjëherë se çfarë ndodh nëse hidhni ujë të vluar në ajër, në temperatura minus?

Një video e publikuar në Facebook, tregon saktësisht se çfarë i ndodh ujit të vluar kur e hidhni jashtë në temperatura -25 gradë celsius.

Duket se uji i vluar, kur ndeshet me temperatura minus, krijon një efekt interesant. Një burrë ka testuar këtë dhe ka publikuar videon në Facebook. Shikojeni videon më poshtë: