Një baba i cili tashmë po akuz*ohet nga gjykatat si abu*ziv dhe i papërgjegjshëm, ka detyrat fëmijët e tij që të hanë sapun dhe të bëjnë pompa.

40 vjeçari është baba i dy fëmijëve, të cilët janë 11 dhe 13 vjeç, ku sipas dëshmive kanë marr tra*uma psikike si pasojë e sjelljes së babait.

Babai i quajtur James Pal Kidwell, e ka detyruar fëmijën të bëjë pompa deri sa i kanë mbetur shenja në trup nga uljet dhe ngritjet.

Punëtorët social kanë identifikuar edhe shenja tjera dhu*ne në trupin e fëmijëve, ku sipas tyre ata janë ndëshkuar për sjellje jo të mirë.

Po ashtu më shoku*esja po konsiderohet se fëmijët janë detyruar të hanë edhe sapun.