Policia e Kosovës njofton se në fshatin Varosht të Komunës së Ferizajt ka a.rrestuar një burrë pasi q.ëlloi me armën e gjuetisë të cilën e posedonte leje, kishte v.rarë një rrëqebull (kafshë e mbrojtur) e më pas e kishte postuar në rrjetin social Facebook.

Policia sqaron se të dyshuarit me urdhër të prokurorit, i është konfiskuar arma si dhe leja e a.rmës, ndërsa rasti i referohet hetimeve për procedurë të mëtutjeshme hetimore