Të tjera telashe për Aleksandër Lucën. 20-vjeçari shqiptar, që ndodhet në bu.rgun e Grevenas në Greqi, përballet me ak.uza të reja në adresë të tij.

Tashmë ai a.kuzohet për pë.rdhunim dhe tentativë pë.rdhunimi. Sipas mediave greke, 3 vajza e kanë ak.uzuar të riun shqiptar se i ka ng.acmuar në të kaluarën. Një 18-vjeçare thotë se është ab.uzuar se.ksualisht prej tij.

Po kështu edhe një 17-vjeçare. Kurse një adoleshente 18 vjeç thotë se Aleksandër Luca tentoi ta pë.rdhunonte. Megjithatë, tre vajzat nuk kanë bërë de.noncim formal në polici ndaj 20-vjeçarit shqiptar.

Aleksandër Luca dhe shoku i tij grek Manolis Koukouras a.kuzohen se kanë ab.uzuar se.ksualisht dhe kanë dh.unuar për v.dekje studenten greke Eleni Topaloudi, trupin e së cilës e hodhën më pas në det.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në fund të muajit Nëntor 2017 në ishullin Rodos. Aleksandër Luca dhe Manolis Koukouras ndodhen në të njëjtën q.eli por nuk flasin me njëri-tjetrin.