Ndërkohë që thuajse të gjithë fakultetet kanë vijuar mësimin rregullisht, ku së fundmi ishte ai Juridik që u rikthye, ende dy prej tyre vijojnë bojkotin.

Është Fakulteti i Shkencave Sociale dhe ai i Histori-Filologjisë që vijojnë të rezistojnë. E ndërsa ditën e sotme mesa duket studentët e Gazetarisë kanë gati një peticion për t’u rikthyer në auditore.

Me anë të tij ata kundërshtojnë fuqishëm bllokimin e mësimit dhe kërkojnë rifillimin e tij./Shqipëriaime