I ftohti polar ka ‘mbërthyer’ keq thuajse të gjithë veri-lindjen e Amerikës së Veriut.

Ky i ftohtë me temperatuar ekstreme ka marrë dhe jetë personash, numri i të cilëve ka shkuar në 21.

Por nga ana tjetër dhe ujëvara e Niagarës ka ngrirë e ndërsa pamjet nga atje janë vëretë të mahnitshme.

Po ashtu ky moment është shfrytëzuar nga turistë të shumtë.