Ilir Vrenozi, korçari i famshëm për videot e tij, ka befasuar sërish në një video-postim të fundit.

Vrenozi u kërkon shqiptarëve që të mos rrinë në kafe dhe të bëjnë sehir ditën e shtunë.

Ja çfarë thotë ai:

“Nëse do Shqipërinë Vrenozi ka një fjalë, ka një lutje Nëse do të jetosh i lirë dhe beson të vetja vertetë bashkohu me dëshirë më datën 16

Ti që rri në heshtje dhe rri te shtëpia bashkohu me kureshtje, mëso se ç’është liria Lu-fto për veten tënde, familjen edhe vlerat, mëso shiko me endje në kosh kur hidhen plerat

Kur jemi të bashkuar në emër të lirisë, shpresat mbajmë zgjuar. nder i bëjmë Shqipërisë Ti që rri në lolal dhe shikon nga televizori, çohu dhe thuaj ndal këti lloj dikt-atori

Iu drejtohem atyre që akoma nuk kanë vendosur të çjerrin prej fytyre varfërinë për ta varr-osur Mendoni familjen tuaj dhe varfërinë, askush me ne të mos luaj, të lejmë Shqipërinë

Unë që ju drejtohem vuaj njëlloj si ju por kurrë nuk dorëzohem dua të vd-es këtu Ky është vendi jonë dhe jo i kusarëve, çohuni sa nuk është vonë Shqipëia e shqiptarëve

Nëse rrimë në heshtje, tulatur dhe nuk flasim, lirinë do kemi etje, ëndrrat do na i vr-asin Mos shikoni partitë, në dja-ll të shkojnë të tërë, sa keq po vde-sim përditë si delet na kanë bërë

Unë nuk shkoj pas Lulzimit as pas Monikës, unë shkoj pas Perëndimit dhe ndal ti themi frikës

Dele po na thonë, bar dot nuk hamë,çohu sa nuk është vonë të rrëzojmë këtë sulltan”, reciton Vrenozi në videon e mëposhtme.