Një grua nuk i ka kontrolluar nervat dhe ka sulmuar stafin e një fast food-i në Miçigan.

Ajo kishte porositur një hamburger, por një gabim i vogë i punonjësit e acaroi tej mase.

Policia publikoi pamjet e Porsha Tyler, 34-vjece, duke përplasur gjërat në fast food ndërkohë që kërkonte llogari.

Shqetësimi i saj ishte se hamburgeri që kishte blerë një ditë më parë, kishte domate brenda, të cilat ajo nuk i kishte kërkuar.

Asaj iu ofrua një tjetër hamburger për të ndrequr gabimin, por reagimi i saj nuk ishte aspak i qetë.