Këngëtarja tregon format sek.si nga ballkoni i hotelit

Ciara ka bërë disa foto tepër seksi ku ka treguar format e saj.

Fotografitë këngëtarja i ka bërë në një ballkon të një hoteli luksoz në Rio.

Nuk ka dyshim që Ciara ka treguar gjoksin dhe të pasmet sek.si.