Një burrë 29-vjecar dhe një grua 32-vjecare u njohen për hërë të parë gjatë një udhëtimi në linjën e autobusave National Express në Angli pasi ishin ulur në sedilie pranë njëri-tjetrit.

Autobuzi po udhëtonte në zonat e njohura nga Blackpool për në Plymouth kur burri dhe gruaja u kapën në skena ero.tike nga pasagjerët e tjerë.

Ndonëse ishte hera e parë që e shihnin njëri-tjetrin burri dhe gruaja nuk u përmbajtën edhe pasi njerëzit fillonin të bertisnin e të fotografonin.

Shoferi që u vu në dijeni për skenën ero.tike që zhvillohej në sediljet e pasme ndaloi autobusin në autostradën dhe njoftoi mënjehërë policinë. Më pas policia arr.estoi burrin dhe gruan për skenat që kryen në publik.