Nadia Bokoby është emri i 24-vjeçares, e cila është ndarë nga i dashuri i saj pas një lidhje të gjatë shtatë vjeçare.

Pas ndarjes ajo u ndje e humbur dhe për ta kaluar këtë gjë ajo fjeti me 7 burra të ndryshëm brenda një jave.

Në një intervistë e reja ka thënë:

U shërova, u ndjeva prapë e gjallë dhe me pëlqeu. Gjithsesi, është shumë e lodhshme dhe nuk do ia sugjeroja femrave.”
Tashmë ajo është bërë mjaft e njohur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe pas kësaj eksperience ka nisur të postojë edhe mjaft foto provokuese në rrjetet sociale.

Me sa duket e reja është duke i treguar ish-të dashurit me sjelljen e saj se është mjaft mirë dhe se e ka kaluar ndarjen.