Një burrë 61 vjeçar me Sindromën Down humbi jeten mizorisht ne spital pasi e lanë 19 ditë pa ngrënë.

Motra e tij rrëfen historinë tronditëse pas humbjes së jetës së tij. Giuseppe Ulleri u gjet në një pellg gjaku pranë dhomës së gjumit, pasi kishte humbur ndjenjat dhe koka i kishte rënë keq ne cepin e murit ngaqe nuk kishte fuqi me, duke bere keshtu qe te perfundonte ne mes te një pellgu gjaku, transmeton Shqipëria Ime.

Familja e kishte dërguar 61 vjeçarin në spital për t’u kujdesur më mirë për shëndetin e tij, por nuk e kishin ditur neglizhencën që spitali kishte ndaj tij derisa e vd.iqën.
Motra e tij shprehet shumë e indinjuar pasi ajo mendoi se e kishin dërguar në vendin e duhur për t’a kuruar, por u zhgënjye pafund nga trajtimi i spitalit dhe neglizhenca totale, një dështim i madh pikërisht nga njerëzit që duhet të kujdeeshin për të.

Shqipëria Ime