Ai është një ndër personat që zotëron shumë rekorde në Librin Gines, dhe e ka bërë sërish një gjë të tillë.

Është Steven Langley që së fundmi ka arritur që të fusë në flluska sapuni 13 njerëz.

Numri 13 doli të ishte një numër me fat për një person nga Karolina e Veriut, i cili vendosi një rekord të ri botëror të Guinness duke futur shumë njerëz në fluska sapuni në 30 sekonda.

Organizata e rekordeve njoftoi të shtunën se 56-vjeçari Steven Langley futi fluska individuale rreth 13 njerëz në atë kohë, duke postuar një video të tij duke kryer veprimin në Qendrën e Arteve dhe Kulturës në Huntersville.

Langley zotëron gjashtë rekorde të tjera në Librin Gines, duke përfshirë këtu edhe zinxhirin më të gjatë të flluskave të sapunit.