Një grua ka treguar tm errin e përjetuar nga një bandë meksikane, teksa ishte duke udhëtuar për në Teksas, SHBA.

Charise Thompson, atëherë 23 vjeçe, u rrë mbye, u rr ah, u tor turua dhe u përdh unua nga një bandë meksikane ndërsa po udhëtonte në Teksas. Gruaja tani po tregon dra mën e përdh unimit nga banda e Meksikës. Ajo shprehet se nuk ndihet aspak e stigmatizuar për të dëftuar dhu nimet fizike dhe sek suale të grupimit ba ndit, raporton “The Sun”.

Charise Thompson u rrëmbye në atë kohë nga ba nditë, të cilët e rra hën dhe më pas e përdh unuan në një mënyrë brutale. Madje, dhu nuesit kishin arritur t’i dëmtojnë edhe këmbët, në shenjë të akteve ekstreme të tyre. E mbetur mënjanë në një hendek, ajo arriti që me zvarritje të ecë 2 milje e shkojë te djali 4 vjeç.

Thompson fatmirësisht e gjeti djalin e saj mirë me shëndet në Teksas. Ajo thotë për “The Sun’ se duhej t’i nënshtrohej operacioneve emergjente, kaloi katër muaj në spital dhe kishte nevojë për një histerektomi pas dhu nës tme rruese të ban dës në nëntor 1981.

“Ata më rra hën dhe më tort uruan me grushte, çizmet e tyre dhe një hekur të gomës, më lidhën me parakolpin e kamionit dhe më tërhoqën, pastaj më morën me kamion”, kujton Charise, tani 61 vjeç.

“Më therën me th ikë, më përdh unuan vazhdimisht dhe përdorën hekurin e gomave, duke më thënë që ata ishin gjëja e fundit që do të shihja ndonjëherë”, rrëfen gruaja atë që përjetoi nga ban dat meksikane.

Ngjarja ndodhi teksa ajo qëndronte në autostradën 59, midis Freer dhe Laredo. Në këtë kohë, ajo u rrë mbye nga 6 anëtarë ba ndash. Gruaja tregon se edhe kur ishte rrë mbyer, gjithçka që po mendonte ishte djali i saj. Ndërsa, për rastin konkret, Departamenti i Drejtësisë tha se autorët akoma nuk ishin dërguar përpara drejtësisë./Balkanweb