I artë dhe plot 44 vjeçar, ky është peshku më i vjetër në botë i cili humbi jetën.

Emri i tij ishte George, dhe ky ishte një rast mjaft i veçantë, pasi këto llojë peshqish nuk jetojnë me shumë se 10 vite. Britanikja Keith Allies e cila kujdesej për të tregoi dhe sesi kjo ngjarje ndodhi.

‘Ai ishte pjesë e familjes. E pashë teksa vërdallosej rreth akuariumit dhe ndërroi jetë të mërkurën’, tha 62-vjeçarja për ‘The sun’./Shqipëriaime