Aleksandër Meksi, Tritan Shehu dhe Sali Berisha

Ish kryeministri i vendit, Aleksandër Meksi ka zbuluar sesi u hoq nga Flamuri Kombëtar ylli.

Me anë të një postimi në rrjetin e tij social të ‘Facebook’, Meksi ka postuar dy fotografi të cilat tregojnë se ai ka qenë dëshmitar i atij akti.

Ylli nga Flamuri Kombëtar është hequr në fillim të prillit të vitit 1992, ku ish kryeministri shkruan se ka qenë ai që e ka bërë këtë propozim./Shqipëriaime