Foto ilustruese

Parlamenti grek mbyllet dhe zona rreth tij eshte rrethuar pas nje telefonate per bombe qe mori policia nga nje telefones anonim.

Parlamenti i Greqisë

Zougla, qe raporton lajmin ka bere me dije se kercenimi ishte nga nje telefonate anonime. Personi qe merrte ne telefon tha se pajisjet shpërthyese ishin vendosur “brenda dhe jashtë Parlamentit”.

“Do të ketë viktima. Kujdes!” thuhet në telefonatën kërcënuese.