TAJLANDE- Smitham, 51 vjeç nga Anglia, në vitin 2018 vr.au br.utalisht bashkëshorten e tij 29-vjeçare në Tajlandë, pasi refuzoi të kryente marr.ëdhënie s.eksuale me të.

Vr.asja e 29-vjeçares bëri bujë, dhe trupi i saj u gjet i mbuluar në një batanije, pasi bashkëshorti i saj, baba i dy fëmijëve e kishte rr.ahur br.utalisht pse e refuzoi të kryenin s.eks.

Informacionet nga b.urgu tajlandez, bëjnë me dije se është gjetur i vd.ekur trupi i 51-vjeçarit në bazën e bu.rgut qëndror të Tajlandës ‘Ubon Ratchathani’. Smitham ishte në pritje të gjykimit për vr.asjen br.utale të gruas së tij.

Babai britanik, sipas burimeve të informacionit ka vd.ekur me lëndime serioze në bu.rgun famëkeq në Tajlandë, disa ditë para gjykimit të tij.

Marrë dhe përshtatur nga: DailyMail