Një grua, e cila para disa viteve ofronte s.eks me pagesë për të ushqyer varësinë e saj ndaj dr.ogës, ka nisur një jetë të re.

33-vjeçarja Kayleigh Hutton dikur shpenzonte 400 paund për t’i siguruar vetes doza k.okaine dhe her.oine, por pasi doli në një program televiziv, jeta e saj ndryshoi.

Hutton kaloi 5-vite për t’u rehabilituar, shpëtoi prej varësisë dhe i ka vënë qëllim vetes që të ndihmojë të tjerët që janë në telashe si ajo dikur.

Kur ishte vetëm 18-vjeçe, Kayleigh filloi të shiste trupin në rrugët e Grimsby dhe mbijetonte vetëm me ko kainë dhe her oinë për gati një dekadë.

Pasi u pikas nga një staf i Channel 4 dhe doli në programin ‘Skint’, Kayleigh është tashmë tjetër njeri.