Një vajzë që punon si pro.stitutë nga Tennessee i Shteteve të Bashkuara është aku.zuar për su.lme të rënda sepse ka su.lmuar me gjilpërë një rivalen e saj, pasi i kishte marrë klientin.

Mediat amerikane kanë raportuar se 24-vjeçarja, Ashley Garlit ka su.lmuar me gjilpërë një 33-vjeçare në një stacion benzine në Nashville.

Siç thamë edhe më lart ajo e ka su.lmuar, pasi 33-vjeçarja i kishte marrë klientin. Po ashtu mësohet se substanca që ndodhej brenda gjilpërës, është ende e panjohur.

33-vjeçarja ka deklaruar në Departamentin e Policisë Metropolitan Nashville se ndjeu një ndjesi të menjëhershme djegieje, kur 24-vjeçarja i nguli gjilpërën.

E ditur bëhet edhe se ajo po kurohet në spital dhe se është jashtë rrezikut për jetën..