Ndonëse ditën e djeshme u kritikua së tepërmi për veshjen në mbledhjen e Kryesisë së PS, kryeministri Edi Rama është komplet i pashqetësuar.

Ai sot është shfaqur sërish me tuta në njësinë numër 2 të Tiranës në një takim me kryebashkiakun Veliaj dhe banorët e zonës.

Rama thjesht ka ndryshuar ngjyrën e tutave, nga gri që i kishte dje, në të zeza…