Një 53-vjeçar shqiptar është arr estuar nga policia italiane, pasi ka ushtruar dh unë prej 17 vitesh mbi gruan e tij dhe tre vajzat.

Gruaja me shtetësi angleze është shprehur se gjithçka nisi me një sh uplakë, por më pas ka vazhduar në dh unë edhe ndaj vajzave e në fund e ka kë rcënuar bashkëshorten me th ikën e bukës.

Ai i ka quajtur vajzat fajtore se pse po mbronin të ëmën.

Vi ktimat janë transportuar me urgjencë në spitalin e Cremas dhe mjekët raportuan për pl agë të shumta rr ahjeje intensive prej 5 ditësh.

53-vjeçari ka vite që jeton në Soresina dhe bashkëshortja është me origjinë nga Mbretëria e Bashkuar. Vajzat janë në një moshë madhore, përkatësisht 24, 22 dhe 21 vjeç. Arsyet e keqtr ajtimit kanë ndodhur për shkak të xh elozisë dhe paragj ykimit. Akoma nuk është dhënë një vendim për dë nimin e babait dhe bashkëshortit dh unues.

Theksojmë rastin që kanë ndodhur shumë raste dh unë në familjet shqiptare për shkak të xhelozisë dhe pagjykimit.