Browsing Category

Jetë dhe Stil

Bëhuni gati, ja kur ndryshohet ora

“Ora diellore” do të hyjë në fuqi natën mes të shtunës së 27 dhe të dielës së 28 tetorit. Në orën 3:00, akrepat e orës duhet të s’postohen një orë prapa, pra duhet të shënojnë orën 2:00. “Ora diellore” do të qëndrojë në fuqi deri në…