Janë shumë të ndikuar nga liria dhe janë të pavarur

Ata nuk e pëlqejnë kur u thuhet se çfarë duhet të bëjnë. Fakti që ata janë aq kokëfortë, mund të duket shumë e bukur në fillim, por jo të gjithë mund të trajtojnë marrëdhënie afatgjata. Nuk ka asnjë shpirt më të pavarur se shpirti i një luani të vërtetë.

Janë të ndjeshëm
Luanët gjithmonë do ta duan veten e tyre. Ata kanë një ego të madhe, e cila shpesh i ekspozon ata në një ndjenjë natyrore sigurie dhe mosveprimi.

Janë pronarë
Normalisht, Luanët nuk pëlqen të ndajnë asgjë. Duke qënë se janë shumë të besueshëm, të përkushtuar, gjithmonë i kushtojnë vëmendje të veçantë çka u takon atyre, duke përfshirë edhe njerëzit.

Janë udhëheqës të natyrshëm
Një nga arsyet pse luanët janë aq seksi, është siguria e tyre. Ata janë të sigurt dhe të balancuar, ata janë udhëheqës të natyrshëm në çdo situatë.

Ata janë arrogantë
Luanët nganjëherë mund të jenë mjaft arrogantë. Krenaria e tyre dhe prirja e tyre për t’u mburrur mund të fillojnë të irritojë njerëzit përreth.

Janë intolerantë
Luanët nuk e dinë se çfarë janë toleranca dhe durimi. Gjërat që kërkojnë kohë, përkushtim dhe impenjim nuk i tërheqin ato.

Ambicioz
Ata kontrollojnë njerëzit. Marrëdhëniet romantike nuk do të jenë kurrë të mjaftueshme për të kënaqur etjen e tyre për jetën, aventurën dhe suksesin. Si rezultat i kësaj, tendenca e tyre ambicioze ndonjëherë I drejton ata padashje të refuzojnë njerëzit që kanë të njëjtat qëllime dhe aspirata.