Vera, plazhet, pishinat sjellin sipas mjekëve edhe një problem për të mos u nënvlerësuar.

Quhet “conjuctivitis” apo e njohur ndryshe edhe si “Pink-eye”. Ai sipas mjekut infeksionist është një inflamacion i konjuktivës, shtresës shumë të hollë veshëse të syrit dhe pjesës që edhe shtrihet në anën e brendëshme të kapakëve të syrit.

Ja shpjegimi qe jep mjeku per kete rast:

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP