Punonjësi që merret me dërgimin e picave në një qytet të Shteteve të Bashkuara, ka mënyrë qesharake të njoftimit të klientit, pa i rënë ziles apo trokitur në derë.

Klientët që kishin bërë porosinë, po prisnin me padurim që ai të arrinte dhe të bërtiste fuqishëm, për t’i njoftuar për arritjen, transmeton Telegrafi.

“Kjo është mënyra më e mirë, kur dëshiron t’ju tregosh fqinjëve se ke porositur pica”, si dhe “kështu bën edhe nëna ime kur e përgatitë drekën”, ishin dy prej komenteve të shumta.

Pamjet janë bërë virale me shpejtësi, ndërsa shumë shikues kërkuan ta kenë një dërgues të tillë kur porosisin ushqim. /Telegrafi/