Me qindra qytetarë shqiptarë kanë mbetur të bllokuar në trafikun e krijuar në autostradën Tiranë-Elbasan.

Siç shihet edhe në videon e publikuar nga Syri.net, radha është mjaft e gjatë.

dërkohë burime për Syri.net thonë se aty për shumë minuta nuk ka patur edhe forca policie të cilat në këto raste janë mjaft të nevojshme për të zhbllokuar trafikun.

Për më shumë shihni VIDEO-n:

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP