I fiksuar pas Kim Kardashian, një djalë bën gjithçka për t’i ngjarë asaj, por po rrezikon jetën. Jordan Parke, nga West Midlands, ka shpenzuar rreth 9 mijë euro për të bërë një ndërhyrje kirurgjikale në të pasmet.

Operacioni u realizua në Turqi, por diçka shkoi keq dhe ndërhyrja pati pasoja në shëndet. 27-vjeçari ka njoftuar se nuk do të heqë dorë derisa të pasmet e tij të jenë të njëjta me ato të Kimit.

Sipas asaj që raporton “The Mirror”, pas ndërhyrjes së fundit, Jordan Parke ka marrë një bakter që rrezikon t’i hajë mishin. I riu tregon se ka vënë re një vrimë në faqe dhe që ishte infektuar: “Dhimbja ishte e padurueshme, por pavarësisht kësaj me thanë që ishte normale”.

“Ndërsa një mjek tjetër më tha se jam infektuar me në bakter mishngrënës”, tregon ai shkruan tch.

Jordan i është nënshtruar disa cikleve me antibiotikë dhe arriti të shërohej, por përvoja e tmerrshme nuk e ndaloi dhe menjëherë pas kësaj ai iu nënshtrua një operacioni të dytë për një kosto prej 5000 euro, në të njëjtën klinikë turke.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP