Ajo është një nga modelet që shpesh përflitet në media për foto e saj se.xy. Vajza e Albina Dedës, Ada Deda ka befasuar me pamjen e saj të transformuar dhe së fundmi është më aktive se kurrë më parë.

Ajo ka pozuar me një body të kuq dhe tepër minimalist aq sa rrezikon të nxjerrë në pah pjesët e saj intime. Nuk mund të anashkaloheshin në këto postime dhe të pasmet e saj bo.mbastike.