Një llogaritar, i cili pretendon se e tallnin në punë, vendosi që t’i jepte vetes ca “pushime” me lekët e shefave.

Darren Carvill raportohet të ketë vj*dhur një total prej rreth 300,000 eurosh nga servisi i makinave ku punonte.

38-vjeçari deklaroi në polici se paratë i kishte shpenzuar për të blerë para dhe paguar prost*tuta dhe eskorta të klasit të lartë.

Carvill e pranoi që kishte vj*dhur një ‘mal’ me para nga ‘Mr Clutch’ sepse donte që të kalonte një fundjave të çmendur.

Pasi pranoi 18 akuza për mashtrim, punonjësi u dënua me 2 vite e gjysmë b*rg.

Darren deklaroi se vuante nga vetëbesimi i ulët dhe prandaj u bë i varur pas jetës së natës dhe eskortave të klasit të lartë.