Ditën e sotme, deputetja e Kuvendit, Rudina Hajdari na ka njohur me partinë e saj të re “Bindja Demokratike”. Meqë jemi në prag zgjeshjesh le të kujtojmë fjalimi historik i Rudinës ku flet me bindje të plotë për një ngritje të papunësisë.

“Do ngrejmë papunësinë sepse bizneset do kenë më shumë frymë dhe do jenë në gjendje të kemi një ngritje të punësisë. Gjithashtu, unë ju… ju, unë ju premtojë që ne do të luftojmë fortë që të kemi zero tolerancë për sa i përket shëndetësisë”, është shprehur fuqimisht Rudina.