Për t’i ikur dënimeve nga policia, disa shoferë, adhurues të shpejtësisë janë në gjendje të bëjnë gjithçka, madje edhe t’i fshehin targat

Shoferi, që është turk ka menduar si mënyrën më të mirë, të bënte një ndryshim të vogël në targën e veturës, në momentin kur ai i jepte veturës me shpejtësi të lartë, e ngrinte atë duke mos u dhënë mundësi kamerave që ta fiksonin.

Ky mashtrim nga ana e shoferit zgjati për disa muaj me radhë, derisa më në fund u zbulua nga disa policia turke.

Shoferit, të cilit nuk i është bërë i ditur emri, është dënuar me 500 lira, dhe kurse nëse do kapej sërish me mashtrimin e njëjtë, do i konfiskohej përgjithmonë leja e ngasjes.